Şekerpancarı İlkokulu
Sarıçiçek Köyü Kantar Mezrası BİNGÖL

VİZYON

1. Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 2. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. 3. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olsun. 4. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. 5. Eğitim öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, öğretim, bilim ve kültür merkezi olmaktır. 6. Gelişen eğitim sisteminde yenilikçi, rekabetçi, özel ve değer katan çözümlerle öğrencilerimizin ve velilerimizin bir numaralı tercihi olmak.

MİSYON

1. Türkçe’nin doğru ve güzel kullanılmasını sağlamak 2. Çevrenin,sosyal kültürel ve ekonomik bakımdan gelişmesi için bir merkez vazifesi görmek, 3. Bulunduğu yerdeki ilköğretim okulunda okuyan öğrencilerin ilköğretimini tamamlamalarını sağlamak, 4. Çevre öğretmenlerinin birleşip görüştükleri ve tecrübelerini paylaştıkları bir yer olmak ve öğretmenlerin iş başında yetişmelerine hizmet etmektir. 5. Yetişmiş insan kaynağı yaratarak Türkiye’nin bilişim toplumu olma yolunda ilerlemesinde katkıda bulunmaktır. 6. Bilgiyi, teknolojiyi akılcı ve çağdaş yöntemlerle üretmek ve sunmaktır. 7. Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim ve öğretim programını çevre faktörleri de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.

BAŞARILAR

Öğretim Şekli :Normal Öğretim BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF

Normal Öğretim BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF

Başlangıç: 08:30-11:55 , 12:35-14:10

ingilizce

Belediye Hattı + Özel Araç

Okulumuz Bingöl-Muş karayolunun 10´uncu kilometresinde bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Şekerpancarı Köyü,Sarıçiçek Köyü´nün mezrası olarak kurulmuş afet konutları şeklinde düzenli bir yerleşime sahiptir. Mezra olmasına rağmen il merkezine ve anayola, bağlı bulunduğu Sarıçiçek Köyü´nden daha yakındır.

Sportif Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Diğer Hususlar

OKULUMUZ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ İTİBARİYLE BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF UYGULAMASINA GEÇMİŞTİR.